Returnarea produselor

Daca ti-a ramas bautura neconsumata, acum o poti returna gratuit si primesti integral plata acesteia. Poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile lucratoare. Aceasta procedura o puteti face fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, COMPLETAND FORMULARUL DE RETURNARI de aici.
Marcom Finance SRL garantează pentru calitatea produselor comercializate pe site-ul  www.perun.ro prin posibilitatea returului gratuit. Clientul poate returna bauturile comandate fără a invoca un motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produselor (OUG nr. 34/2014).
Este obligatoriu să trimiteţi produsul original cu timbrul fiscal (de pe dopul sau capacul sticlei) împreună cu toate documentele primite la achiziţie si factura. 
Costurile de transport pentru retur vor fi suportate de către dumneavoastra.
Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunţaţi telefonic (la numerele afişate pe site) sau prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT de pe site  intenţia de a returna un produs sau mai multe produse.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind  exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., exclusiv costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.
Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.
Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

ATENŢIE - Exceptii de la dreptul de retur!

Potrivit Art.16 din OUG nr.34/2014 a drepturilor consumatorilor NU se acceptă pentru returnare produsele desigilate, testate sau încercate, produse care prezintă modificări fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi, şocuri, etc. În funcţie de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată. Contravaloarea produselor achitate se restituie în termen de maxim 14 zile de la data la care clientul îşi exercită dreptul de retur. Returnarea banilor se poate face de către Marcom Finance SRL doar prin virament bancar în contul IBAN transmis de către client (contul IBAN trebuie să fie în LEI şi să conţină 24 de caractere).

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.perun.ro